Curs de grec del Nou Testament
21 de juliol de 2022
Evangeli de Joan
21 de juliol de 2022

Jenny Read-Heimerdinger

En aquest curs, donarem una mirada a alguns dels personatges presents en els dos volums de Lluc: Evangeli i Fets, que tenen el seu origen en la bíblia jueva.  Segons unes llegendes, s’acostuma a pensar que Lluc era un pagà i un metge d’Antioquia de Síria. Més acuradament, era un jueu d’Antioquia de Pisídia, molt ben educat en la interpretació de les Escriptures jueves del seu temps i amb un coneixement íntim del món dels primers seguidors de Jesús. Des d’aquesta perspectiva, farem la lectura de la seva obra per aprendre a mirar els seus personatges amb ulls jueus.

Les classes seran telemàtiques els 2ns dissabtes del mes d’octubre 2022 a març 2023 de 10 a 12 h. És possible que alguna/es sigui/n presencial/s a la parròquia de Santa Maria de Badalona, segons les possibilitats de la Jenny. Si es dóna el cas, s’avisarà prèviament.

La primera classe serà el dissabte 8 d’octubre de 2022

El preu de les classes és de 15€ al mes. Si s’abona en un sol pagament serien 80€ que s’han d’ingressar al compte de l’Associació TEXT de La Caixa ES63 2100 0423 9302 0050 3970

El curs s’impartirà en català

Formulari d’inscripció

 

  Nom:

  Cognom:

   

  Email:

   

   

  Missatge:

   

   

   

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *