L’èxode de l’home lliure
1 de gener de 1989
Orígenes. Tractat dels Principis – Vol. I
1 d'agost de 1998
L’èxode de l’home lliure
1 de gener de 1989
Orígenes. Tractat dels Principis – Vol. I
1 d'agost de 1998

L’abdicació de Pere. Catequesi de Reixac sobre els Fets del Apòstols (I)

L’abdicació de Pere. Catequesi de Reixac sobre els Fets del Apòstols (I)
Josep Rius-Camps
El títol de l’obra vol resumir el contingut dels dotze primers capítols que configuren la primera part del segon llibre de la doble obra lucana. Pere, i amb ells els apòstols, dels quals és el portaveu i màxim representant, no realitzaren tot seguir l’èxode fora de la institució jueva, com Jesús els hi havia inculcat moments abans de l’ascensió en confiar-los un encàrrec d’abast universal. Aquest encàrrec havia de consistir en la predicació de la Bona Notícia, avalada amb el testimoniatge, “a totes les nacions paganes” (Lc 24,47) començant per “Jerusalem”, la capital del judaisme, i prosseguint per “Judea i Samaria”, fins arribar als “confins de la Terra” (Ac 1,8b).
Editorial: Claret, 1993
Idioma: Català
Rústica, 199 pàgines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *